Logo
Metsätähtisäätiön esittely
Metsätähtisäätiön tarkoituksena on ihmisten ja heidän elinympäristönsä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseen liittyvää toimintaa, tilaisuuksia ja olosuhteita, koulutusta ja valistusta, kursseja, seminaareja ja muuta vastaavaa toimintaa.

Toimintaperiaatteet

Säätiö on voittoa tavoittelematon yhteisö joka toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Se on poliittisesti, uskonnollisesti ja vakaumuksellisesti sitoutumaton. Säätiön arvopohjana on pyyteetön toiminta lähimmäisten ja ympäristön hyväksi.

Toimintamuodot

Säätiö järjestää, pääosin toimintakeskuksessaan Asikkalan Vääksyssä, yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä ympäristöasioihin keskittyviä tilaisuuksia ja tapahtumia. Säätiö pyrkii myös luomaan toimintaedellytyksiä tarkoitustaan vastaavalle toiminnalle laajemmin yhteiskunnassa.

Toimintakeskus

Säätiöllä on käytössään toimintakeskus Vääksyssä Päijänteen rannalla,  jossa voidaan järjestää tilaisuuksia parhaimmillaan noin 200 henkilölle. Tilan varustukseen kuuluvat toimiva keittiö, kattava AV-välineistö ja edustava valikoima erilaisia hoitolaitteita.

Saapuminen paikalle
 
Toimintakeskus sijaitsee osoitteessa Mikkolantie 44, 17200 Vääksy, vajaan kilometrin päässä Vääksyn kauppakeskuksesta. Sisäänkäynti alakerroksessa sijaitseviin tiloihin on takapihalla.
 
Ajo-ohje ja parkkeeraus;
 
Vääksy sijaitsee n. 25km Lahdesta 24 tietä Jämsän suuntaan. Tieltä 24 käännytään Vääksyn keskustaan. Vääksyn läpi kulkeva Kanavatie muuttuu kauppakeskuksen kohdilla Anianpellontieksi. Mikkolantie kiertää kauppakeskuksen taakse Päijänteen rannalle ja Mikkolantielle pääsee kääntymään sekä Kanavatieltä että Anianpellontieltä.
 
Mikkolantie 44 edessä on noin 5 parkkipaikkaa joiden täytyttyä käytössänne on varsinainen parkkipaikkamme. Se sijaitsee osoitteessa Mikkolantie 33B (Mikkolantien ja Pakkaspolun kulmatontti) noin 70 metrin päässä toimintakeskuksesta. Autoja ei tule jättää Mikkolantien varteen. Liikuntarajoitteisten ja esiintyjien on mahdollista parkkeerata toimintakeskuksen sisäänkäynnin edustalle alapihalle.
 
Linja-autot;
 
Linja-auto yhteydet Vääksyyn löydät osoitteista www.matkahuolto.fi ja www.koivistonauto.fi. Vääksyn linja-autoasema on noin 1.7km päässä toimintakeskuksesta. Lähempänä kauppakeskusta (ja Mikkolantietä) olevia pysäkkejä voi tiedustella kuljettajalta. Tarvittaessa voi tiedustella myös noutomahdollisuutta linja-autoasemalta tai kimppakyytejä sähköpostitse metsatahtisaatio@gmail.com tai puhelimitse 044 7609502.
 
Etäisyydet; 
 
Lahti noin 25 km (arvioitu matka aika 27min)
Helsinki n. 131 km (arvioitu matka aika 1h 40min)
Tampere n. 128 km (arvioitu matka aika 1h 50min)
Turku n. 217 km (arvioitu matka aika 3h 10min)
Jyväskylä n. 153 km (arvioitu matka aika 2h 10min)
 
  044 7609502
  metsatahtisaatio (at) gmail.com
Mikkolantie 44
17200 Vääksy